dimecres, 9 de febrer del 2011

Guió


Missatge benvinguda/ Presentació programa (Presentadora, Anna Mora):
Que tal? Com esteu? Molt bona tarda. Us saludem en directe des de la Universitat Autònoma de Barcelona on comencem el nostre primer programa. Per primera vegada els joves de Catalunya tenen un informatiu exclusiu per a ells. És l’I-Jove i arranca just ara mateix: a dos quarts de vuit del vespre. Un informatiu destinat al públic juvenil, un tractament de les notícies diferent, amè i crític, un altra manera d’entendre el món. Això és I-Jove i això és el que pretenem.

Presentació notícia d’última hora Montilla (Presentadora, Anna Mora):
Comencem el nostre primer programa amb una notícia d’última hora. L’encara president de la Generalitat en funcions, José Montilla, renuncia al seu escó després de la derrota. Montilla, que ha portat els socialistes catalans als pitjors resultats de la seva historia, ha afegit que no es presentarà a secretari general del PSC.

Presentació notícia resultats eleccions catalanes (Presentadora, Anna Mora):
I enllaçant amb aquesta notícia d’última hora passem a parlar de les Eleccions Catalanes. Benvinguda Sara, quines són les claus per poder interpretar els resultats?

Agraïment Sara (Presentadora, Anna Mora):
Uns resultats bastant desencoratjadors i uns electors desencisats, així. Moltes gràcies Sara.

Presentació notícia caiguda borsa (Presentadora, Anna Mora):
La borsa espanyola ha registrat una setmana negra que, especialment, ha afectat a la rendibilitat dels bons. Què ens expliques al respecte, Sara?

Presentació off Shakira (Presentadora, Anna Mora):
La Sara Gómez ens porta l’actualitat econòmica i política del país, del territori. I ara passem a parlar de cultura, d’espectacles. 
I es que el divendres passat, Shakira era la protagonista. L’artista colombiana va presentar el seu nou disc debut “Sale el sol” davant d’un Sant Jordi Ple de gom a gom. La cantant va demostrar que és el que la converteix en tot un èxit musical.
Es podria afirmar que hi ha un idil·li entre Shakira i Barcelona, o Catalunya. Doncs bé, aquest idil·li s’ha traduït amb un Palau Sant Jordi multitudinari, amb totes les entrades venudes des de fa temps. La cantant colombiana està de gira amb el seu nou treball. Aquesta és la tercera vegada que actua a Barcelona, ciutat on justament va rodar el videoclip del seu últim èxit, “Loca”. La ciutat comtal es vesteix de festa, si més no, de la música de la Shakira.

Presentació vídeo Varekai (Presentadora, Anna Mora):
Fa gairebé un mes que va començar i encara li queden uns quants dies, endevineu de què parlem? Doncs sí, del Circ del Sol i de la màgia del seu nou espectacle: Varekai.

Notícia Varekai (Eli Holgado):
El Circ del Sol torna a la ciutat de Barcelona i ho fa amb un nou espectacle que recull tota la filosofia d’aquest famós circ francès.
El seu nou espectacle, Varekai arriba per primer cop a la capital catalana i ho fa per quedar-se durant tot el mes de desembre, és per això que des de l’i-jove us volem convidar a endinsar-vos en el món del circ i en la  màgia de Varekai.
[Vídeo]
La paraula Varekai significa “qualsevol lloc” en romaní, la llengua dels gitanos. Aquesta nova producció del Circ del Sol buscar homenatjar l’esperit nòmada que forma part de l’ànima i de la tradició del circ, així com la passió infinita dels que busquen arribar a Varekai.
Les piruetes i els salts impossibles que han fet tant famós el Circ del Sol són els ingredients d’aquest número, sense deixar mai de banda els tocs d’humor que formen part de l’espectacle i que són bàsics en qualsevol número de circ.
Un espectacle ple de màgia i colors que no deixa ningú indiferent.
[Reaccions públic que ha vist la funció]

Presentació esports (Presentadora, Anna Mora):
I de piruetes a salts gairebé impossibles passarem als esports. De la ma d’Enric Revuelta.

Gràcies Enric (Presentadora, Anna Mora):
I això és tot. Moltes gràcies Enric.

Presentació reportatge i acomiadament (Presentadora, Anna Mora):
Bé, i avui per acabar us deixem amb un reportatge del naixement del nostre informatiu. Tornem la setmana vinent amb el seguiment dels temes d’avui i d’altres de nous. Que tingueu una molt bona tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada