dimarts, 8 de febrer del 2011

Fase 4 i la seva respectiva correcció

Muy bien, parece que hay ejemplos muy puntuales de lo que quieren hacer. Este viernes 26 hay que empezar a hacer la escaleta, secciones, presentadores, horario, duración para prever cuándo empezarán a grabar y producir.


Semana de les notícies: 22/11 – 29/11
Escaleta
1.       Seccions
-          Variables.
o   Amb això ens referim a que es tracta d’unes seccions de contingut que variarà segons el context informatiu de l’actualitat. Aquí entrarien temes des de la política, l’economia, la societat...

Per exemple, sí que és important parlar de les eleccions, s’ha de parlar, però si no el parlament aprova una llei que no afecta al target del nostre programa potser és quelcom no interessant d’incloure. És a dir, donarem importància a les temàtiques que s’apropin al nostre públic dins d’aquests àmbits. Potser en un informatiu hi haurà una secció de política perquè ha passat quelcom important, i en el següent no apareixerà sinó que donarem més importància a un tema econòmic.

-          Fixes.
o   Cultura / Entreteniment/ Oci.
o   Esports
o   Noves tecnologies
o   Reportatge
Les seccions d’esport,  cultura/ entretiniment/ oci seran sempre fixes i noves  tecnologies ja que són els temes que més interés desperten entre el públic al qual ens dirigim (14-18 anys).
El reportatge serà una secció que es realitzarà al final de l’informatiu on abordarem temes educatius, habitatge, laboral, relacionats amb la salut, conscienciació, violència de gènere, sexe, grups socials, etc.
L’objectiu del reportatge és el de fer temàtiques que estiguin directament relacionades amb el públic juvenil per tal que puguin conèixer els diferents punts de vista. A més a més, ells podran comentar aquests vídeos i parlar amb d’altres joves sobre en el nostre blog, sempre des d’un punt de vista respectuós cap als altres.
D’aquesta manera, els espectadors podran dir la seva sobre els temes exposats al programa i, alhora, proposar nous temes que els interessin i que vulguin que siguin tractats a la secció del reportatge.

2.       Integrants de l’informatiu
Presentadora:  Anna Mora. S’encarregarà de presentar el programa, donar pas a les seccions i introduir els vídeos de la resta d’integrants de l’equip.
Seccions:
-          Cultura: Elisabeth Holgado.
-           Esports: Catina Roig.
-          Política/economia/societat: Sara Gómez
-          Reportatge: A concretar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada