dimecres, 9 de febrer del 2011

Acta 5

Dia: 14 de Gener
Membres presents: Sara Gómez, Anna Mora, Catina Roig. (Elisabeth Holgado via telefònica)

Motiu de la reunió:
Hem anat a la sala de AVID que teníem reservada per canviar el format de les imatges que vam captar a plató i els stand-up del cultura (Noticia Circ del Sol, Barekai) i esports (previ partit Barça-Madrid al Camp Nou). Després de dos hores tractant d’obtenir els vídeos, les imatges de cultura i esports no es poden digitalitzar, tampoc es poden veure be amb analògic i el so és inexistent. Ha hagut un problema amb l’equip ENG que ens van deixar a la facultat, que no ha gravat correctament les imatges.
Com és evident, no es pot tornar a fer el plató (en el que es dona pas a les noticies) ni tampoc tractar-ne d’altres, ja que el nostre informatiu es del mes de novembre.
Ordre del dia:
1.       Buscar una alternativa a les imatges desaparegudes de cultura i esports. S’ha de tindre en compte que El Circ del Sol ja no està a Barcelona i no es poden repetir les imatges de Barekai, com tampoc es poden recuperar les imatges del previ al partit.
Resum de l’acta:
S’han trobat diferents solucions al problema:
OPCIÓ A: tornar al Camp Nou i simular que hi ha l’ambient d’abans del partit Barça-Madrid. Buscar un circ a Barcelona i simular que es tracta del Circ del Sol amb l’espectacle de Barekai.
OPCIÓ B: fer un croma a plató en els dos casos, simulant que s’està al lloc dels fets.
OPCIÓ C: ja que es pot tornar a visitar el Camp Nou, simular que es tracta del dia del partit. Com que Barekai no està a Barcelona i es possible que no trobem cap emplaçament similar, fer un croma de la noticia

Temes pendents de tractar:
·         Parlar amb els professors sobre el que ens ha passat.
·         Discutir amb ells la solució més viable (i reservar plató i AVID)
·         Realitzar els vídeos amb una càmera domèstica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada